Villa Alpina

Arcen
Info
Sluiten
Begane grond
1e verdieping

Villa Alpina
Arcen

Deze luxe moderne villa aan de rand van een bos in Villa Parc Arcen, is een prachtig voorbeeld van eigentijds design dat naadloos opgaat in de natuurlijke omgeving. De villa is gebouwd met hoogwaardige materialen en biedt een combinatie van functionaliteit en esthetiek.

Het exterieur van de woning is indrukwekkend en strak vormgegeven, met grote glazen ramen die zorgen voor veel lichtinval en een panoramisch uitzicht op het omliggende bos. De buitenkant van de woning is afgewerkt met natuurlijke materialen zoals hout en steen, wat bijdraagt aan de harmonie met de omgeving.

Het interieur van de woning is al net zo indrukwekkend als de buitenkant. Een open plattegrond en ruime kamers, die zijn voorzien van de nieuwste technologie├źn en sfeervolle afwerking. De woonkamer en woonkeuken zijn voorzien van grote glazen schuifpuien die toegang bieden tot het terras en de tuin, waardoor de binnen- en buitenruimte naadloos in elkaar overlopen. 

De tuin van de villa is ruim en biedt voldoende privacy. Er is een groot terras waar je kunt ontspannen en genieten van het uitzicht op de omliggende natuur. Onder het overdekt terras is ook ruimte om gezellig te dineren of loungen met familie en vrienden.

Al met al is deze luxe moderne villa aan de rand van een bos in Villa Parc Arcen een perfecte mix van design en natuur.

neem contact op

Loading...
Loading...
Loading...