Over BAAS

Een ruimte geeft waarde aan een object. Dat klinkt abstract, maar het idee erachter is simpel. Wanneer we een huis ontwerpen, doen we dat altijd op basis van de mensen die er gaan wonen. Door te leven, wonen, of simpelweg te zijn, geef je betekenis aan de materialen waar je huis van is gemaakt. Zo zien wij architectuur: een middel om waarde toe te voegen aan het leven.

Ons team

Breken met conventies en de grenzen van architectuur verleggen. Dat is waar BAAS voor staat. En daar dragen we allemaal aan bij, ieder met een eigen specialisatie...

Lees meer

Werken bij BAAS

Unieke ervaringen creëren is niet voor iedereen weggelegd. We breken met conventionele methoden en dagen onze opdrachtgevers én onszelf uit...

Lees meer

Wanneer we in gesprek gaan over hoe een huis er uit moet zien, stellen we vragen. Hoe kom je graag thuis? Welke waarde heeft de buitenruimte? Welk gevoel wil je dat de ruimte bij je oproept? De antwoorden op die vragen bepalen het resultaat, het enige mogelijke design dat perfect bij je aansluit.

Ook de manier waarop we dat resultaat bereiken is uniek. Architectuur, interieur en engineering zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door deze onderdelen met elkaar te verweven, verleggen we de grenzen van wat mogelijk is.

Doorverbluffende bouwtechnieken en een holistisch design te combineren, maken we dromen waar.

Over BAAS